ברים ומסעדות בגליל המערבי

מבשלת בירה מלכה-בירה בוטיק ישראלית

 המבשלה מתמחה בייצור בירות מסוג אייל בשיטה המסורתית ובכמויות קטנות.
חצר מלכה ביחיעם – ביר גארדן באווירה רגועה עם נוף מהמם:
כל שישי ושבת מ-12:00 עד – 20:00.
כתובת: קיבוץ יחיעם (בוויז: בירה מלכה יחיעם)
סלון מלכה בתפן – מרכז המבקרים, מסעדה והמבשלה:
*הסיורים לקבוצות בתיאום מראש בלבד
כתובת: א.ת מגדל תפן (בוויז: בירה מלכה תפן)
לסלון בשעות הפתיחה: 054-8713311 לפרטים נוספים: 04-9941577

פאב געתון - המקומי

פאב שמח אליו ניתן להגיע ולשתות באווירה טובה ונעימה
שעות הפעילות הקבועות של פאב געתון המקומי:
שלישי 20:30-00:30
חמישי 20:30-01:30
שישי 22:00-03:00
שבת 21:00-00:30
לפרטים ניתן ליצור קשר טלפוני עם טל עמירה: 050-8787626

שיכר הכפר (שיקוי געתון)

מפעל ליצור שיכרים-יין פירות. יזם המפעל – גדעון אדר, מגדל עצי פרי עשרות שנים ב"גליל המערבי" שהסב מקצוע ב"גיל הזהב" למפיק שיכרים. כל המוצרים כשרים בהשגחת רבנות המועצה האזורית "מטה אשר".

קיבוץ געתון מצוי במחצית הדרך בין נהריה למעלות. ביקורי קבוצות ויחידים בתיאום טלפוני, גם בהתראה קצרה.
טלפונים: גדעון 052-2414845 | דב 052-8698051

יקב אכזיב

יקב אכזיב שוכן  בסדנאות  אומנים  בקיבוץ  גשר הזיו.
היקב   פתוח   בשבת   ובחגים   בין   שעות   10.00 –  15.00   ובשאר  ימי  השבוע .  הביקורים   בתיאום  מראש.
סדנת טעימות יין, סיור והסברים ועד לכוס היין של ברון דה רוטשילד. בנוסף  אפשר להנאות  מביקור בגלריות  במקום:  ציור, פיסול,  תחריט,  צילום  ועוד…
טלפון: 050-7713687

מסעדת "הצוק" - אתר תיירות ראש הנקרה

הצוק מסעדת שף ממוקמת באתר תיירות ראש הנקרה הצופה לנוף מרהיב לים התיכון.
בתפריט הצוק תוכלו להינות מבישולם של השפים מאור מלכה ואריק דניארו המציעים לכם חומרי גלם טריים ואיכותיים בשרים ודגים מנות מיוחדות בטעמים ים תיכוניים ומנות השף, שווה להגיע .
כשרות מהדרין
טלפון:04-6016849
א-ה 12:00-22:00
ו 11:00-שעה לפני כניסת שבת
מוצאי שבת לפי הזמנת אירועים

300 גרם - מסעדת שף

מסעדת 300 גרם, במושב בצת, משקיפה אל נוף גלילי, פסטורלי ועוצר נשימה. המסעדה הכשרה שוכנת בבקתת עץ ומציעה אווירה כפרית קסומה ובלתי נשכחת. בניצוחו של השף איתי חסון

שעות פתיחה: מ-12:00 בצהריים עד השעה 22:00.
טלפון: 072-2570362

מסעדת "בנחלה"

מסעדת בנחלה, מציעה לאורחיה תפריט אקלקטי עשיר כבשר אנטריקוט מיושן, דגים טריים, מרקים מפנקים, סלטים מרעננים ופסטות בעלות טעמים ייחודיים, לצד מאפים שנאפים מדי יום ביומו, עוגות מדהימות וקינוחים נפלאים. תוך הקפדה על חומרי גלם טבעיים ואיכותיים ביותר

דילוג לתוכן